Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Rattenbestrijding

Rattenval kunststof Luxan

€9,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable
Luxan Rattenval is bestemd voor de bestrijding van ratten en doodt iedere rat met een stevige tik op de kop. De val bevat een lokaashouder en is zeer eenvoudig met één hand op te spannen. Scherp stellen is niet nodig, want deze val is zo geconstrueerd dat hij altijd op scherp staat. Dankzij het duurzame kunststof is de val zeer geschikt voor hergebruik. Eco keuze.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Rattenval kunststof Luxan is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Rattenval kunststof Luxan kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Rattenval kunststof Luxan kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Rattenval kunststof Luxan voor slechts € 9,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Rattenbestrijding
Specificaties
sku BJ-145180
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Bemesting en bestrijding (Ook)-Voor in huis  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable