Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Sorteren
Sorteren
Items per pagina
Items per pagina
Categorieën Categorieën
Produkt
Produkt
  • Produkt
  • Toon meer
Prijs
Prijs
  • Prijs
  • tot

Rattenbestrijding

Eenvoudig Rattenbestrijding kopen bij Tuincentrum Koeman. Wij bieden u de hoogste kwaliteit tuinartikelen, planten, zaden en bloembollen. Rattenbestrijding bestellen doet u eenvoudig online!

Tonen 5 van 5 Producten
Tonen 5 van 5 Producten

Mouse & rat free 130 m2 Ecostyle

Aantal per verpakking 1
€58,99 (Incl BTW €10,24)
Latijnse naam inapplicable

Muizen in huis Lokdoos - SBM

Aantal per verpakking 1
€6,99 (Incl BTW €1,21)
Latijnse naam inapplicable

Rattenval hout Luxan

Aantal per verpakking 1
€4,99 (Incl BTW €0,87)

Rattenval kunststof Luxan

Aantal per verpakking 1
€9,99 (Incl BTW €1,73)
Latijnse naam inapplicable

Brodilux graan 50 g tegen muizen - Luxan

Aantal per verpakking 1
€4,99 (Incl BTW €0,87)
Latijnse naam inapplicable

Rattenbestrijding online kopen

Rattenbestrijding online kopen als je ratten en muizen in en om het huis wilt verjagen. Er zijn verschillende manieren om muizen en ratten op een diervriendelijke manier te bestrijden en verjagen. Zo kun je de ratten en muizen met vallen vangen en vervolgens op een andere plek vrijlaten. Je kunt hier een houten rattenval of elektrische rattenval voor gebruiken. Wij verkopen ook middelen waarmee je de ratten met geluid verjaagt, zodat ze zelf op zoek gaan naar een ander plekje. Kies een methode voor rattenbestrijding die bij jou past én bij het ongedierte dat je wilt bestrijden.

Ultrasone muizenverjager of rattenverjager

Jaag je muizen en ratten in een handomdraai op een diervriendelijke manier de deur uit met een ultrasone muizenverjager of rattenverjager. Plaats de ultrasone muizenverjager of rattenverjager in huis en de hoge tonen die het apparaat afgeeft, doen het werk. Zonder al te veel inspanning ben je zo van de overlast van muizen en ratten af. Tip: zodra je zeker weet dat alle muizen en ratten het huis uit zijn, is het belangrijk de plaats te zoeken waar de muizen of ratten een weg naar binnen hebben gevonden en deze af te sluiten. Muizen en ratten hebben maar een piepklein gaatje nodig om in huis te komen.

Ratten verjagen met geluid

Door muizen en ratten te verjagen met geluid, bestrijd je op een diervriendelijke manier ratten en muizen in huis. Zoals de meeste dieren kunnen muizen en ratten veel meer geluiden horen dan mensen. De gevoelige oren van muizen en ratten vangen vooral hoge tonen veel beter op. Door met hoge tonen de leefomgeving van een muis of een rat te verstoren, zorg je ervoor dat muizen en ratten op zoek gaan naar een ander plekje. Ratten verjagen met geluid? In onze webshop kun je allerlei vormen van rattenbestrijding online kopen.