Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Onkruidbestrijding

Mos & Onkruid Weg! voor gazon - Pokon

€39,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Herbicide

Pokon Mos & Onkruid Weg! is een pakket met zowel een gazonvoeding met onkruidbestrijder als een gazonvoeding met mosbestrijder. Pak onkruid en mos tegelijk aan en je hebt weer snel een mooi groen gazon. Door mos en onkruid verstikt het gras waardoor het gazon wordt verstoord. Pokon Mos Weg! geeft voeding aan het gazon en werkt snel en effectief tegen mossen in gazons. Onkruid Weg! geeft voeding aan het gazon en is werkzaam tegen weegbree, madeliefje en witte klaver. Minder gevoelig voor dit product zijn kruipende boterbloem en paardenbloem. Te behandelen oppervlakte: 50m2

Inhoud:
- 1750 gr. Mos Weg!; Mos kun je het beste behandelen in de periode februari t/m april wanneer de grond niet is bevroren of zware regen wordt verwacht. Als binnen 48 uur na de toepassing geen regen is gevallen moet het gazon goed worden besproeid.Binnen ongeveer een week na toepassing zal het mos zwart worden en afsterven. Het gras kan tijdelijk wat bruin worden. Na twee weken kan het dode mos worden verwijderd, bij voorkeur door middel van verticuteren. Indien noodzakelijk kan de behandeling na 6-7 weken worden herhaald. Gebruik voor optimaal resultaat 35 gram per m².

- 1000 gr. Onkruid Weg! Gebruik Pokon Onkruid Weg! in de maanden april t/m september. Niet toepassen wanneer binnen 24 uur regen wordt verwacht. Besproei het gazon van tevoren of strooi op een dauwnat gazon in de ochtend. Wanneer het binnen 3 dagen na de toepassing niet heeft geregend, het gazon licht besproeien, zodat de groeistof kan worden opgenomen en de meststof wordt ingespoeld. Gebruik voor optimaal resultaat 20 gram per m². Te bestrijden organisme: Breedbladige onkruiden.

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Mos & Onkruid Weg! voor gazon - Pokon is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Mos & Onkruid Weg! voor gazon - Pokon kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Mos & Onkruid Weg! voor gazon - Pokon kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Mos & Onkruid Weg! voor gazon - Pokon voor slechts € 39,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Onkruidbestrijding
Specificaties
sku BJ-7831556101
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Herbicide