Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Mos & Algen bestrijding

Mos weg! 875 gr Pokon

€10,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Herbicide
Mosbestrijder. Last van mos in het gazon? Door mos verstikt het gras en wordt daardoor verdrongen. Een effectieve manier om dit op te lossen is het gebruik van Pokon Mos Weg!. Met deze gazonmest met mosbestrijder krijgt het gazon de voeding die het nodig heeft voor snel herstel van het gazon en ben je snel van je mos af. Mos kan het best bestreden worden van februari tot en met april en van augustus tot en met september. Dosering: 35 gram per m². Werkzame stof: ijzer(II)sulfaat, gehalte 14,2%.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Mos weg! 875 gr Pokon is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Mos weg! 875 gr Pokon kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Mos weg! 875 gr Pokon kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Mos weg! 875 gr Pokon voor slechts € 10,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Mos & Algen bestrijding
Specificaties
sku BJ-7603774100
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Herbicide