Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Meststoffen

Gazon Mest 2 kg - Ecostyle

€11,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Fertilizer
Een 100% natuurlijke meststof voor een prachtig, diepgroen gazon. De voedingsstoffen komen snel vrij en hebben een werkingsduur van 4 maanden. Gazon-AZ is verrijkt met micro-organismen voor een luchtige, gezonde bodem met een opvallend dichte grasmat. Hierdoor krijgen mos en onkruid minder kans. Tevens zorgen bacteriën ervoor dat het gemaaide gras en het mos worden omgezet in waardevolle humus en voeding voor het gras. Het opvangen van grasmaaisel is niet meer nodig.
Te strooien bij elk weertype zonder risico op verbranding. Twee tot drie maal per jaar bemesten is voldoende voor een prachtig resultaat. Gazonmeststof
Doseringsadvies:
algemeen:
bemesting 75 gr./1 m2
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Gazon Mest 2 kg - Ecostyle is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Gazon Mest 2 kg - Ecostyle kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Gazon Mest 2 kg - Ecostyle kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Gazon Mest 2 kg - Ecostyle voor slechts € 11,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Meststoffen
Specificaties
sku BJ-1103170
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Fertilizer