Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Vijverplanten

Lythrum Salicaria Rosy Gem - Kattenstaart

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Lythrum Salicaria

Lythrum Salicaria Rosy Gem - Kattenstaart is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Lythrum Salicaria Rosy Gem - Kattenstaart kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Lythrum Salicaria Rosy Gem - Kattenstaart kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Lythrum Salicaria Rosy Gem - Kattenstaart voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Lythrum (Kattenstaart) is een onderhoudsvriendelijke, prachtig roze bloeiende vaste plant met een mooie groeivorm. Een aanwinst in de bloemborder en een die zeker niet mag ontbreken.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Vijverplanten
Specificaties
sku A-1200-10706
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Potmaat P9  
Produkt Vaste planten Snijbloemen   Zomerbloeiers
Bloeimaand juli   augustus   september  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Kleur Paars   Roze  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Planthoogte
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Lythrum Salicaria