Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bloemenweide zaden

Frisse oever/slootkant/vochtige weiden

€4,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 1000
Latijnse naam inapplicable
Frisse oevers en slootkanten. Hoogte: 50-100 cm.
Een historisch verantwoorde, natuurlijke, ongemanipuleerde verfraaiing en verrijking van uw omgeving. Dit zaadmengsel, met o.a. Struisgras, Waterweegbree, Dotterbloem, Wilgenroosje, Leverkruid, Moerasspirea, Gele Lis, Koekoeksbloem, Wolfspoot, Wederik, Kattenstaart, Rietgras, Zegge, Moerasrolkaver, Adderwortel, Wilde Betram, Engelwortel of Wilde Angelica, Pinksterbloem en Zenegroen is bedoeld voor stroken grond tussen water en drogere gedeelten. Langs plassen, vijvers, sloten, beekjes, greppels en andere plekken, die wisselend droog en onder water staan. Het zakje bevat voldoende zaad voor 3 à 4 vierkante meter. Ter plaatse heel dun uitzaaien, licht inharken, indien mogelijk even aandrukken en vochtig houden totdat de kiemplantjes zich laten zien. Omdat de omstandigheden tijdens het zaaien, kieming en opkomst niet zijn te voorspellen en ze van keer tot keer verschillend kunnen zijn, bestaat de kans dat niet alle bovengenoemde soorten zich zullen laten zien. Inzaai van dit mengsel houdt dan ook niet een vast soortenbestand voor de toekomst in, het is meer bedoeld als overgang of goede initiatiefbeplanting.
Zaaitijd:
Zowel in het voorjaar, zomer als herfst kan er worden gezaaid. Een laat-zomer-zaai geeft de beste resultaten, omdat door de dan gebruikelijke temperatuurverschillen, tussen dag en nacht, veel soorten sneller kiemen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Frisse oever/slootkant/vochtige weiden is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Frisse oever/slootkant/vochtige weiden kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Frisse oever/slootkant/vochtige weiden kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Frisse oever/slootkant/vochtige weiden voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Bloemenweide zaden
Specificaties
sku SL6805
Levertijd 1D
Plantmaand maart   april   mei   juni   juli   augustus   september  
Kleur Geel  
Produkt zaden  
Planttype Bloemen
Aantal per verpakking 1000
Latijnse naam inapplicable