Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Vaste planten

Schildpadbloem - Chelone Obliqua

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Chelone obliqua

Schildpadbloem - Chelone Obliqua is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Schildpadbloem - Chelone Obliqua kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Schildpadbloem - Chelone Obliqua kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Schildpadbloem - Chelone Obliqua voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Schildpadbloem - Chelone obliqua is een mooie vaste plant die zowel in de volle zon als halve schaduw goed groeit. Chelone obliqua verlangt vochtige grond en heeft sierlijke roze bloemen die vlinders aantrekken. Eenvoudig te combineren met andere vaste planten. 

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Vaste planten
Specificaties
sku A-0300-10245
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Potmaat P9  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers
Planttype Andere
Planthoogte
Standplaats half schaduw   volle zon  
Kleur Roze  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Chelone obliqua