Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Spiraea

Spriraea Astilbe Pumila - Spierstuk (Potplant)

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Astilbe Chinensis

Spriraea Astilbe Pumila - Spierstuk (Potplant) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Spriraea Astilbe Pumila - Spierstuk (Potplant) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Spriraea Astilbe Pumila - Spierstuk (Potplant) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Spriraea Astilbe Pumila - Spierstuk (Potplant) voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Astilbe Pumila, ook bekend als Spiraea of spierstruik, is een prachtige tuinplant, zeer geschikt voor halfschaduw en schaduwrijke plekken. Spierstruiken hebben mooi varenachtig blad en prachtige bloeiaren. In bloei, trekken ze vlinders aan. Spiraea Astilbe Pumila heeft opvallende, lichtpaarse pluimen die hartje zomer prachtig tot bloei komen. Deze vaste tuinplant verlangt rijke, vochtige grond voor een gezonde groei. Tip: Astilbe bloemen zijn zeer geschikt om te drogen en zijn goede snijbloemen.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen. 
Toon alle Spiraea
Specificaties
sku A-0100-10150
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Bloeimaand juni   juli  
Kleur Paars  
Planttype Astilbe-spiraea
Planthoogte 40 - 60 cm  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Bodembedekkers   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Potmaat P9  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Astilbe Chinensis