Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Vaste planten

Allium senescens - Sierui

€3,99
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Allium senescens

Allium senescens - Sierui is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Allium senescens - Sierui kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Allium senescens - Sierui kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Allium senescens - Sierui voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Allium senescens – Bieslook heeft grasachtig groen blad met een kroon van lila-roze gekleurde bloemen op rechtopstaande stengels. Allium senescens staat het liefst in goed doorlatende grond in de volle zon. Hoogte ca 15-30 cm. Eenvoudig te kweken. Bloeit van midden tot laat in de zomer, het is een perfecte plant om langs een pad of bloemborder te planten, in een rotstuin of potten op het terras.
Toon alle Vaste planten
Specificaties
sku A-0100-10087
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Allium senescens
Plantmaand onder Glas
Bloeimaand juli   augustus   september  
Kleur Roze  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders  
Plantmaand maart   april   mei   juni   juli   augustus   september