Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Alliumbollen
Uitverkocht

Alliums Mix

€3,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 30
Latijnse naam Allium
Uitverkocht
Allium Mix is een fraaie wilde allium dat uitstekend geschikt is voor verwildering. Allium Mix is een onderhoudsvriendelijke plant waar u weinig omkijken naar heeft en goed gedijt in bijna alle grondsoorten. Deze bollen bloeien in een prachtige explosie van geel, paars en witgekleurde bloemen. Ook wekenlang voor de bloei zijn ze zeer decoratief. De geurende bloemen lokken bijen en vlinders naar de tuin en zijn uitstekende snijbloemen. De bloemen kunnen ook gedroogd worden.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Alliums Mix is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Alliums Mix kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Alliums Mix kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Alliums Mix voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Alliumbollen
Specificaties
sku 204-F-97162
Levertijd 2D
Plantmaand september   oktober   november   december  
Kleur Geel   Gemengd   Paars   Roze   Wit  
Produkt bloembollen   Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Planttype Sierui
Bloeimaand mei   juni   juli  
Aantal per verpakking 30
Latijnse naam Allium