Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tuinplanten

Parthenocissus Quinquefolia Engelmannii - Vijfbladige Wingerd

€16,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Parthenocissus
Wilde wingerd Parthenocissus is een inheemse soort. Deze klimplant is een uitstekende klimplant om saaie muren, schuttingen of pergola s te bedekken en heeft een prachtige herfstkleur. Bladverliezend in de winter. Vogels schuilen graag tussen het blad en bouwen daar graag hun nesten.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Parthenocissus Quinquefolia Engelmannii - Vijfbladige Wingerd is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Parthenocissus Quinquefolia Engelmannii - Vijfbladige Wingerd kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Parthenocissus Quinquefolia Engelmannii - Vijfbladige Wingerd kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Parthenocissus Quinquefolia Engelmannii - Vijfbladige Wingerd voor slechts € 16,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Tuinplanten
Specificaties
sku WFP-0141
Levertijd 6D
Kleur Rood  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Planthoogte
Planttype Andere
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt Vaste planten   Klimplant  
Potmaat C2  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Parthenocissus