Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tuinplanten

Hypericum Inodorum Magical - Hetshooi

€14,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Hypericum Inodorum
Hypericum Inodorum 'Magical'. Ook bekend als Hertshooi of Sint Janskruid. Het is een zeer dankbare tuinplant, met een prachtige groeiwijze - het is een mooie bordervuller - en mooie zongele bloemen die later rode (oneetbare) besjes vormen. Het is een sierplant die goed groeit in zon of half-schaduw. Een aanwinst voor elke tuin.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Hypericum Inodorum Magical - Hetshooi is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Hypericum Inodorum Magical - Hetshooi kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Hypericum Inodorum Magical - Hetshooi kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Hypericum Inodorum Magical - Hetshooi voor slechts € 14,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Tuinplanten
Specificaties
sku WFP-048
Levertijd 6D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Bloeimaand juli   augustus  
Planttype Andere
Potmaat C2  
Planthoogte
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt Vaste planten   Zomerbloeiers  
Kleur Geel  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Hypericum Inodorum