Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Sedum

Roze muurpeper Brillant - Sedum Spectabile

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Sedum spectabile
Roze muurpeper 'Brillant' (Sedum spectabile) is een mooie en zeer geliefde vaste plant die vooral in rotstuinen tot haar recht komt. Sedum spectabile 'Brillant' is afkomstig uit Finland en bloeit van augustus tot september met dieproze stervormige bloemen.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Roze muurpeper Brillant - Sedum Spectabile is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Roze muurpeper Brillant - Sedum Spectabile kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Roze muurpeper Brillant - Sedum Spectabile kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Roze muurpeper Brillant - Sedum Spectabile voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Sedum
Specificaties
sku A-1900-11020
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Bloeimaand augustus   september  
Potmaat P9  
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Bodembedekkers   Zomerbloeiers  
Kleur Roze  
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Sedum spectabile