Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Phlox planten
Uitverkocht

Kruipende Vlambloem Purple Beauty - Phlox subulata (Sixpack)

Nu met 24% korting

€20,99 €15,99

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 6
Latijnse naam Phlox subulata
Uitverkocht
Kruipende Vlambloem Phlox Subulata Purple Beauty  is een prachtige vaste plant. Deze soort heeft mooie stervormige paarskleurige bloemen. De bloeitijd is van april tot juni. Kruipende Phlox is een wintergroene en laaggroeiende (tussen de 10 en 15 cm) bodembedekker en groeit uit tot een aantrekkelijk  en in het oog springend  groen tapijt.  Vanwege de rijkelijke bloei, is kruipende phlox een zeer geliefde plant. Het is een ideale rotstuin- of bosplant en ook een aanwinst in de bloemborder of langs paden aangeplant. Sixpack

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Kruipende Vlambloem Purple Beauty - Phlox subulata (Sixpack) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Kruipende Vlambloem Purple Beauty - Phlox subulata (Sixpack) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Kruipende Vlambloem Purple Beauty - Phlox subulata (Sixpack) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Kruipende Vlambloem Purple Beauty - Phlox subulata (Sixpack) voor slechts € 15,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Phlox planten
Specificaties
sku A-1600-10915-6
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Standplaats volle zon  
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Geurend   Bodembedekkers   Voorjaarsbloeiers
Planttype Vaste planten-tuinklaar Phlox
Bloeimaand april   mei   juni  
Kleur Paars  
Potmaat P9  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 6
Latijnse naam Phlox subulata