Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Verbena zaden

Verbena Purple Top (IJzerhard)

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 600
Latijnse naam Verbena bonariensis

Verbena Purple Top (IJzerhard) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Verbena Purple Top (IJzerhard) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Verbena Purple Top (IJzerhard) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Verbena Purple Top (IJzerhard) voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een opvallende, groenblijvende vaste plant, in ons klimaat echter niet geheel winterhard, daarom afdekken in de winter. De ijle groeiwijze van de plant en de massale donkerpaarse bloei maakt hem uitermate geschikt voor verwerking in boeketten en als achtergrondbeplanting. De bloemen zitten als platte hoofdjes aan sterk vertakkende stengels en verspreiden een opvallende phlox-geur. De bloemstengels zelf zijn bladerloos.
Toon alle Verbena zaden
Specificaties
sku SL6310
Levertijd 1D
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Produkt zaden Snijbloemen   Groenblijvend   Klimplant Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Kleur Roze  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Plantmaand onder Glas Maart Mei April
Aantal per verpakking 600
Latijnse naam Verbena bonariensis