Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Sorteren
Sorteren
Items per pagina
Items per pagina
Categorieën Categorieën
Prijs
Prijs
  • Prijs
  • tot

Oleander

Eenvoudig Oleander kopen bij Tuincentrum Koeman. Wij bieden u de hoogste kwaliteit tuinartikelen, planten, zaden en bloembollen. Oleander bestellen doet u eenvoudig online!

Tonen 1 van 1 Producten
Tonen 1 van 1 Producten

Mediterrane Plantenmest 750 gr Doypack - Viano

Aantal per verpakking 1
€5,99
Latijnse naam Inapplicable

Oleander kopen online

Oleander kopen online. Oleander, oorspronkelijk afkomstig uit de gebieden rondom de Middellandse Zee is een mooie, groene struik die prachtige bloemen geeft. Geplant in een grote pot gedijt deze struik goed in elke tuin, op elke balkon en elk terras. De heerlijk geurende bloemen in het wit, geel, oranje, roze en rood ruiken heerlijk en geven je tuin en balkon volop kleur. Zet deze struik op een mooi, zonnig plekje waar de luchtvochtigheid hoog is en deze struik zal de hele zomer bloeien. Verzorg je de Oleander goed dan wordt deze struik geplant in een pot zo'n 2 à 3 meter hoog. Geplant in de volle grond, zoals je veel ziet in Spanje, Portugal en Zuid-Frankrijk, wordt deze struik een stuk groter. Wel 5 meter.

Oleander snoeien wanneer en hoe?

Oleander snoeien is niet nodig. Deze struik vertakt zelf en snoeien is niet goed voor de bloei van deze struik. Wordt deze struik te groot dan is het najaar het tijdstip om Oleander te snoeien. Bij de snoei kun je net zo veel van de struik afhalen als je wilt. Bescherm deze struik wel goed tegen de winterkou. Als deze wintergroene struik 's winters binnen staat in een koele, lichte ruimte dan gaat deze struik jarenlang mee. Oleander is een makkelijke struik, waar je veel plezier aan beleeft. Tenminste... als deze struik voldoende water krijgt, regelmatig verwend wordt met wat bijvoeding en voldoende zonlicht krijgt. Maar pas wel op: zoals veel tuinplanten is ook Oleander giftig. Meer informatie over Oleander snoeien