Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Muurbloem / Erysimum

Muurbloem Yellow Bird - Erysimum Linifolium

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Erysimum Linifolium

Muurbloem Yellow Bird - Erysimum Linifolium is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Muurbloem Yellow Bird - Erysimum Linifolium kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Muurbloem Yellow Bird - Erysimum Linifolium kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Muurbloem Yellow Bird - Erysimum Linifolium voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Muurbloem Yellow Bird  (Erysimum Linifolium). Een zeer geliefde tuinplant en zeer bemind vanwege haar lange en uitbundige bloei. Een prachtige aanwinst in de bloementuin. De bloemkroon trekt veel vlinders aan.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Muurbloem / Erysimum
Specificaties
sku A-0500-10392
Levertijd 4D
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Groenblijvend   Bodembedekkers   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Kleur Geel  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Bloeimaand maart   april   mei  
Potmaat P9  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Erysimum Linifolium