Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Sorteren
Sorteren
Items per pagina
Items per pagina
Categorieën Categorieën
Kleur
Kleur
  • Kleur
Bloeimaand
Bloeimaand
  • Bloeimaand
  • Toon meer
Standplaats
Standplaats
  • Standplaats
Plantmaand
Plantmaand
  • Plantmaand
  • Toon meer
Potmaat
Potmaat
  • Potmaat
Planthoogte
Planthoogte
  • Planthoogte
Prijs
Prijs
  • Prijs
  • tot

Muurbloem / erysimum

Eenvoudig Muurbloem / Erysimum kopen bij Tuincentrum Koeman. Wij bieden u de hoogste kwaliteit tuinartikelen, planten, zaden en bloembollen. Muurbloem / Erysimum bestellen doet u eenvoudig online!

Tonen 2 van 2 Producten
Tonen 2 van 2 Producten
Uitverkocht
Muurbloem Yellow Bird - Erysimum Linifolium

Muurbloem Yellow Bird - Erysimum Linifolium

Aantal per verpakking 1
€3,99
Latijnse naam Erysimum Linifolium
Uitverkocht
Muurbloem Bowles Mauve - Erysimum Linifolium

Muurbloem Bowles Mauve - Erysimum Linifolium

Aantal per verpakking 1
€3,99
Latijnse naam Erysimum linifolium Bowl Mauve

Muurbloem kopen online

Muurbloem kopen online voor een kleurrijke zomertuin. Makkelijk te kweken en verkrijgbaar in mooie, warme kleuren is Muurbloem een bijzondere plant voor in de tuin. Oorspronkelijk afkomstig uit de landen rondom het Middellandse Zeegebied, waren het de Romeinen die deze plant als sierplant en geneesmiddel mee namen naar ons land. Met heerlijke geuren en prachtige kleuren trekken de volle trossen bloemen van deze tuinplant gelijk ieders aandacht. En wist je dat deze plant in Nederland beschermd is? De wilde variant van deze plant groeit vooral op oude muren, waar veel kalk in zit en die komen steeds minder voor. Koop verschillende soorten Muurbloem online in onze webshop voor het creëren van vrolijke borders, bloempotten en bloembakken.

Erysimum kopen online

Erysimum kopen online voor heerlijk geurende bloemen in de tuin. Met een zeer lange bloeitijd is Erysimum een onmisbare plant in iedere tuin. Om zo lang mogelijk van de bloei van deze wintergroene plant te genieten, is het belangrijk om heel regelmatig uitgebloeide bloemen te verwijderen en uitgebloeide stengels af te knippen. Zo stimuleer je dat deze plant opnieuw gaat bloeien. Deze plant is bij vlinders zeer in trek en de bloemen zeer geschikt als snijbloem. Deze tuinplant staat het liefst op een plekje in de volle zon wordt deze plant zo'n 20-90 cm hoog. Tip: combineer deze tuinplant met bollen voor een kleurige voorjaarstuin of met vaste planten als Sedum, Salvia, Allium en Dianthus voor een langbloeiende border. Erysimum kopen online kan in onze webshop.

Muurbloem snoeien

Om Muurbloem te snoeien, knip je deze tuinplant direct na de hoofdbloei en in het voorjaar van het tweede jaar flink terug. Zo ga je de verhouting van deze plant tegen en gaat de plant langer mee.