Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Maagdenpalm
-23%

Kleine Maagdenpalm - Vinca minor (Sixpack)

Nu met 23% korting

€21,99 €16,99

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 6
Latijnse naam Vinca Minor
Kleine Maagdenpalm (Vinca minor) is een prachtige groenblijvende bodembedekker. Maagdenpalm bloeit in april en mei met opvallende blauwgekleurde bloemen. Vinca minor is een zeer aantrekkelijke, schaduwminnende tuinplant. Sixpack.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Kleine Maagdenpalm - Vinca minor (Sixpack) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Kleine Maagdenpalm - Vinca minor (Sixpack) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Kleine Maagdenpalm - Vinca minor (Sixpack) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Kleine Maagdenpalm - Vinca minor (Sixpack) voor slechts € 16,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Maagdenpalm
Specificaties
sku A-2200-11165-6
Levertijd 4D
Produkt Vaste planten   Groenblijvend   Bodembedekkers   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   oktober   november   december  
Bloeimaand april   mei  
Kleur Blauw   Paars  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Potmaat P9  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Aantal per verpakking 6
Latijnse naam Vinca Minor