Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Lelietjes van Dalen
Uitverkocht

Convallaria Wit - Lelietje van Dalen

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Convallaria Majalis

Convallaria Wit - Lelietje van Dalen is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Convallaria Wit - Lelietje van Dalen kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Convallaria Wit - Lelietje van Dalen kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Convallaria Wit - Lelietje van Dalen voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Deze prachtige Lelietjes van Dalen is zeer geschikt is om in schaduwrijke tuinen te planten. Lelietjes der Dalen zijn van oorsprong bosplanten. Ze groeien gestaag en kunnen mooi verwilderen (zonder de tuin over te nemen). Deze soort heeft bijzonder mooie wit gekleurde bloemetjes. Ze ruiken heerlijk en ogen fris tegen prachtig groene bladeren.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Lelietjes van Dalen
Specificaties
sku A-0300-10251
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Lelietje der dalen
Kleur Wit  
Bloeimaand mei   juni  
Potmaat P9  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Convallaria Majalis