Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Lelietjes van Dalen
Uitverkocht

Lelietjes van Dalen (Grootverpakking) - Convallaria Majalis

Nu met 35% korting

€19,99 €12,99

Levertijd 2D
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Convallaria Majalis
Uitverkocht
Lelie van Dalen (of lelietje-der-dalen) bloembollen zijn zeer geschikt om in schaduwrijke tuinen te planten. Lelietjes der Dalen zijn van oorsprong bosplanten. Ze groeien gestaag en kunnen mooi verwilderen (zonder de tuin over te nemen). De witte Lelie der Dalen bloemetjes ruiken ook heerlijk en ogen fris tegen prachtig groene bladeren.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Lelietjes van Dalen (Grootverpakking) - Convallaria Majalis is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Lelietjes van Dalen (Grootverpakking) - Convallaria Majalis kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Lelietjes van Dalen (Grootverpakking) - Convallaria Majalis kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Lelietjes van Dalen (Grootverpakking) - Convallaria Majalis voor slechts € 12,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Lelietjes van Dalen
Specificaties
sku 686-F-97862
Levertijd 2D
Standplaats half schaduw   volle zon  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   oktober   november   december  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Lelietje der dalen Lelietje der dalen
Plantmaand onder Glas Januari Februari Maart April Mei September Oktober November December
Planthoogte 10 - 40 cm  
Produkt Aanbiedingen Vaste planten   Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand mei   juni  
Kleur Wit  
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Convallaria Majalis