Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Kamperfoelie

Lonicera Japonica Hall's Prolific - Japanse Kamperfoelie

€14,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Lonicera Japonica

Lonicera Japonica Hall's Prolific - Japanse Kamperfoelie is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Lonicera Japonica Hall's Prolific - Japanse Kamperfoelie kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Lonicera Japonica Hall's Prolific - Japanse Kamperfoelie kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Lonicera Japonica Hall's Prolific - Japanse Kamperfoelie voor slechts € 14,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Lonicera Japonica Hall's Prolific - Japanse Kamperfoelie is een zeer sierlijke klimplant met opvallende, exotische, heerlijk geurende bloemen. Gedijt prima op een halfschaduwrijk plekje in de tuin en is een echte aanwinst. Potmaat 75 cm C2.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Kamperfoelie
Specificaties
sku WFP-0212
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Kleur Geel   Gemengd   Wit  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Andere
Planthoogte 60 cm en groter  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Lonicera Japonica