Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Kamperfoelie

Lonicera Heckrottii Goldflame - Kamperfoelie

€18,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Lonicera
Kamperfoelie (Lonicera) 'Goldflame' is een zeer sierlijke klimplant met opvallende, exotische, heerlijk geurende bloemen. Gedijt prima op een halfschaduwrijk plekje in de tuin en is een echte aanwinst.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Lonicera Heckrottii Goldflame - Kamperfoelie is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Lonicera Heckrottii Goldflame - Kamperfoelie kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Lonicera Heckrottii Goldflame - Kamperfoelie kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Lonicera Heckrottii Goldflame - Kamperfoelie voor slechts € 18,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Kamperfoelie
Specificaties
sku WFP-0136
Levertijd 6D
Bloeimaand mei   juni   juli   augustus   september  
Produkt Vaste planten   Geurend   Snijbloemen   Klimplant   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Planttype Andere
Kleur Rood   Roze  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Potmaat C2  
Planthoogte
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Lonicera