Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Druivenplant

Druivenplant Frankenthaler - Vitis Vinifera

€20,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Vitis

Druivenplant / wijnstok Vitis Frankenthaler - Druif

Een heerlijke druivenoogst of wijn uit eigen tuin. Met grote trossen sappige druiven en geweldig blad dat prachtig verkleurd van frisgroen naar karmozijnrood: Een druivenplant is een blikvanger in iedere tuin. Plant in de volle zon. Prachtig ook tegen een pergola als natuurlijk zonnescherm.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Druivenplant Frankenthaler - Vitis Vinifera is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Druivenplant Frankenthaler - Vitis Vinifera kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Druivenplant Frankenthaler - Vitis Vinifera kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Druivenplant Frankenthaler - Vitis Vinifera voor slechts € 20,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Druivenplant
Specificaties
sku WFP-0165
Levertijd 6D
Potmaat C2  
Produkt Moestuin   Vaste planten   Klimplant   Zomerbloeiers  
Plantmaand februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Kleur Blauw   Paars  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Andere
Standplaats half schaduw   volle zon  
Bloeimaand juli  
Planthoogte
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Vitis