Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Druivenplant

Wijnstok Frankenthaler - Vitis Vinifera

€20,99 (Incl BTW €1,73)
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Vitis

Wijnstok Frankenthaler - Vitis Vinifera is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Wijnstok Frankenthaler - Vitis Vinifera kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Wijnstok Frankenthaler - Vitis Vinifera kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Wijnstok Frankenthaler - Vitis Vinifera voor slechts € 20,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Vitis 'Frankenthaler' - Druif (Wijnstok). Een heerlijke druivenoogst of wijn uit eigen tuin. Met grote trossen sappige druiven en geweldig blad dat prachtig verkleurd van frisgroen naar karmozijnrood: Een druivenplant is een blikvanger in iedere tuin. Plant in de volle zon. Prachtig ook tegen een pergola als natuurlijk zonnescherm.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Druivenplant
Specificaties
sku WFP-0165
Levertijd 6D
Potmaat C2  
Produkt Moestuin Vaste planten Klimplant Zomerbloeiers
Plantmaand februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Kleur Blauw   Paars  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Bloeimaand juli  
Planthoogte 60 cm en groter  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Vitis