Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Druivenplant

Druivenplant Boskoop Glory - Vitis Vinifera

€20,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Vitis vinifera

Druivenplant / wijstok Boskoop Glory

Een heerlijke druivenoogst of wijn uit eigen tuin met deze wijnplant. Met grote trossen sappige druiven en geweldig blad dat prachtig verkleurd van frisgroen naar karmozijnrood: Een druivenplant is een blikvanger in iedere tuin. Plant in de volle zon. Prachtig ook tegen een pergola als natuurlijk zonnescherm. 

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Druivenplant Boskoop Glory - Vitis Vinifera is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Druivenplant Boskoop Glory - Vitis Vinifera kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Druivenplant Boskoop Glory - Vitis Vinifera kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Druivenplant Boskoop Glory - Vitis Vinifera voor slechts € 20,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Druivenplant
Specificaties
sku WFP-0164
Levertijd 6D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Potmaat C2  
Produkt Moestuin   Vaste planten   Klimplant   Zomerbloeiers  
Planthoogte
Bloeimaand juli  
Kleur Blauw  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Andere
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Vitis vinifera