Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Deschampsia
-24%

Ruwe Smele (siergras) 'Goldschleier' (Sixpack)

€15,99

Normale prijs: €20,99

Je bespaart 24%

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 6
Latijnse naam Deschampia Cespitosa

Ruwe Smele (siergras) 'Goldschleier' (Sixpack) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Ruwe Smele (siergras) 'Goldschleier' (Sixpack) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Ruwe Smele (siergras) 'Goldschleier' (Sixpack) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Ruwe Smele (siergras) 'Goldschleier' (Sixpack) voor slechts € 15,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Deschampsia cespitosa 'Goldschleier', ook bekend als Ruwe Smele (siergras)  is een groenblijvend siergras met goudkleurige zaadpluimen in de zomer. Ruwe Smele is een bijzonder mooie en decoratieve plant tijdens de wintermaanden. Sixpack.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen. 
Toon alle Deschampsia
Specificaties
sku A-0400-10320-6
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Produkt Vaste planten Groenblijvend   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Potmaat P9  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Standplaats half schaduw   volle zon  
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Planthoogte
Kleur Geel  
Aantal per verpakking 6
Latijnse naam Deschampia Cespitosa