Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Campanula

Klokjesbloem Witte Clips - Campanula carpatica

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Campanula carpatica
Klokjesbloem Witte Clips - Campanula carpatica is een zeer populaire Klokjesbloem. Klokjesbloem 'Witte Clips' heeft frisgroen blad en bloeit met een overvloed aan prachtige sneeuwwitte bloemen. U kunt de bloeiperiode eenvoudig verlengen door regelmatig de uitgebloeide bloemen te verwijderen. Campanula carpatica 'Witte Clips' is een onderhoudsvriendelijke vaste tuinplant, geliefd door bijen en vlinders en heeft een aangename geur. Het is daarom een echte waardevolle toevoeging aan uw (rots)tuin.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Klokjesbloem Witte Clips - Campanula carpatica is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Klokjesbloem Witte Clips - Campanula carpatica kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Klokjesbloem Witte Clips - Campanula carpatica kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Klokjesbloem Witte Clips - Campanula carpatica voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Campanula
Specificaties
sku A-0300-10210
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Potmaat P9  
Kleur Wit  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Campanula carpatica