Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Borderplanten
-20%

Tuinborder Vlinder en Bijen Modeste Herwig

Nu met 20% korting

€249,99 €199,99

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 60
Latijnse naam Buddleja, Eupatorium, Hesperis, Lythrum
Met dit borderpakket maakt u zelf in een handomdraai een bijen- en vlinderborder. U kunt bloemen verwachten van mei tot in de nazomer. Voor meer kleur in het voorjaar kunt u zelf nog bloembollen toevoegen, zoals krokussen en sieruien (Allium).
De beplanting is geschikt voor een plekje in de volle zon. De soorten zullen het best groeien in voedselrijke tuin grond die goed doorlatend is. Snoei de vlinderstruiken in het voorjaar sterk terug. Hesperis is een tweejarige plant.

Kant-en-klare tuinborder met vaste planten. Dit schitterend pakket is speciaal ontworpen voor Tuincentrum Koeman door een van de bekendste tuinontwerpers van Nederland Modeste Herwig. Het pakket bevat alle vaste planten en een beplantingsplan waarmee in een handomdraai een schitterende kleurrijke wordt gecreëerd! Koop nu en ontvangt een professioneel ontworpen border, inclusief alle vaste tuinplanten en een beplantingsplan. Makkelijker kan het niet!

60 planten.
De geleverde planten zijn geschikt voor tweee borders van 3,5 bij 2 meter.

U ontvangt:
1. Buddleja davidii Purple Emperor
2. Eupatorium rugosum Chocolate  
3. Hesperis matronalis
4. Lythrum salicaria Robert
5. Origanum laevigatum Herrenhausen
6. Phlox paniculata Laura
7. Scabiosa caucasica
8. Verbena bonariensis

De levering van sommige planten is seizoensgebonden, het kan voorkomen dat sommige planten niet direct leverbaar zijn. Mocht dit het geval zijn, dan zullen wij de plant vervangen door een soortgelijk product.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Tuinborder Vlinder en Bijen Modeste Herwig is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tuinborder Vlinder en Bijen Modeste Herwig kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tuinborder Vlinder en Bijen Modeste Herwig kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tuinborder Vlinder en Bijen Modeste Herwig voor slechts € 199,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Borderplanten
Specificaties
sku MH-VB-60
Levertijd 4D
Bloeimaand mei   juni   juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Bodembedekkers   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Planthoogte 0 - 10 cm   10 - 40 cm   40 - 60 cm  
Kleur Gemengd   Paars   Roze  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Phlox Andere
Standplaats half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 60
Latijnse naam Buddleja, Eupatorium, Hesperis, Lythrum