Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Astrantia

Zeeuws Knoopje - Astrantia Major (Potplant)

€4,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Astrantia major

Zeeuws Knoopje - Astrantia Major (Potplant) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Zeeuws Knoopje - Astrantia Major (Potplant) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Zeeuws Knoopje - Astrantia Major (Potplant) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Zeeuws Knoopje - Astrantia Major (Potplant) voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
De Astrantia is bijzonder geschikt voor tuinen met meerdere (vrijwel) volwassen bomen en heesters. Zeeuws Knoopje zoals deze plant heet is goed te combineren met 'bosrandplanten' op een vochthoudende bodem. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen. 
Toon alle Astrantia
Specificaties
sku A-0100-10155
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Potmaat P9  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Kleur Roze   Wit  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Planttype Astrantia
Planthoogte
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Astrantia major