Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Alliumbollen
Uitverkocht

Allium Karataviense

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Allium (Allium cabulicum & Allium singulifolium)
Uitverkocht
Allium Karataviense - Sierui. Een bijzondere, winterharde Allium, met een groeihoogte van ongeveer 20 centimeter. Bloeit met roze/witte stervormige bloemen in de herkenbare bolvorm in mei. Het blad is breed en sierlijk. Plant de bollen in het najaar voorin de bloemborder of in potten in de volle zon. Bijen- en vlinderplant.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Allium Karataviense is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Allium Karataviense kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Allium Karataviense kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Allium Karataviense voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Alliumbollen
Specificaties
sku 215-J-308160
Levertijd 2D
Plantmaand januari   september   oktober   november   december  
Planttype Sierui Sierui
Bloeimaand mei   juni  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Standplaats volle zon  
Produkt bloembollen   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Kleur Roze   Wit  
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Allium (Allium cabulicum & Allium singulifolium)