Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Agastache

Dropplant 'Blue Fortune' (Agastache)

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Agastache
Dropplant  'Blue Fortune' (Agastache) is een geliefde en zeer mooie tuinplant. Ze bloeit lang en rijkelijk met prachtige bloemen en geeft charme en kleur aan de tuin. Agastache 'Blue Fortune' heeft violet-blauwe bloemen die vlinders aantrekken. De bloemen van de Dropplant zijn ook eetbaar en zien er mooi uit in salades. 

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Dropplant 'Blue Fortune' (Agastache) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Dropplant 'Blue Fortune' (Agastache) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Dropplant 'Blue Fortune' (Agastache) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Dropplant 'Blue Fortune' (Agastache) voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Agastache
Specificaties
sku A-0100-10050-B
Levertijd 4D
Bloeimaand juli   augustus   september  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Planthoogte
Planttype Kruiden Groentenzaden Vaste planten-tuinklaar Groenten
Potmaat P9  
Kleur Blauw  
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Agastache