Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Borderplanten
-20%

Tuinborder Lang Bloeiende Border Modeste Herwig

€199,99

Normale prijs: €249,99

Je bespaart 20%

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 66
Latijnse naam Achillea, Agastache, Alchemilla, Geranium

Tuinborder Lang Bloeiende Border Modeste Herwig is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tuinborder Lang Bloeiende Border Modeste Herwig kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tuinborder Lang Bloeiende Border Modeste Herwig kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tuinborder Lang Bloeiende Border Modeste Herwig voor slechts € 199,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Met dit borderpakket maakt u zelf in een handomdraai een lang bloeiende border. U kunt bloemen verwachten van mei tot ver in de nazomer. Voor meer kleur in het voorjaar kunt u zelf nog bloembollen toevoegen, zoals krokussen, tulpen en sieruien (Allium).  De beplanting is geschikt voor een plekje in de volle zon. De soorten zullen het best groeien in voedselrijke tuin grond die goed doorlatend is. Door uitgebloeide stengels af te knippen stimuleert u herbloei. Snoei de rozenstruiken in het voorjaar sterk terug en geef ze rozenmest.

Kant-en-klare tuinborder met vaste planten. Dit schitterend pakket is speciaal ontworpen voor Tuincentrum Koeman door een van de bekendste tuinontwerpers van Nederland Modeste Herwig. Het pakket bevat alle vaste planten en een beplantingsplan waarmee in een handomdraai een schitterende kleurrijke wordt gecreëerd! Koop nu en ontvangt een professioneel ontworpen border, inclusief alle vaste tuinplanten en een beplantingsplan. Makkelijker kan het niet! 
 
66 Planten.
De geleverde planten zijn geschikt voor twee borders van 4 bij 1,5 meter.

U ontvangt:
1. Achillea filipendulina Cloth of Gold
2. Agastache Blue Boa
3. Alchemilla mollis
4. Geranium Rozanne
5. Hosta Patriot
6. Lychnis coronaria Atrosanquinea
7. Penstemon Garnet
8. Rosa Red Leonardo da Vinci
9. Salvia Sensation  Rose Queen
10. Salvia nemorosa Ostfriesland
11. Stachys Byzantina
12. Verbena bonariensis Lollipop

De levering van sommige planten is seizoensgebonden, het kan voorkomen dat sommige planten niet direct leverbaar zijn. Mocht dit het geval zijn, dan zullen wij de plant vervangen door een soortgelijk product.
Toon alle Borderplanten
Specificaties
sku MH-LB-66
Levertijd 4D
Kleur Geel   Gemengd   Paars  
Bloeimaand mei   juni   juli   augustus   september   oktober  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Planthoogte 0 - 10 cm   10 - 40 cm   40 - 60 cm  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Andere
Aantal per verpakking 66
Latijnse naam Achillea, Agastache, Alchemilla, Geranium