Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Aardbeien planten

Aardbei White Pineberry (plantgoed)

€5,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 2
Latijnse naam Fragaria

Aardbei White Pineberry (plantgoed) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Aardbei White Pineberry (plantgoed) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Aardbei White Pineberry (plantgoed) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Aardbei White Pineberry (plantgoed) voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een heel bijzonder aardbei soort met de sappige zoete smaak van aardbei én ananas. Als u van bijzonder houdt mag deze kleine witte aardbei  niet in uw tuin ontbreken.

Deze aardbei heeft wel een bestuiver nodig, plant u dus ook een ander soort aardbei erbij 
Toon alle Aardbeien planten
Specificaties
sku 6812-F-0176
Levertijd 2D
Bloeimaand mei   juni  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt Moestuin Geschenken Vaste planten Bijen-Vlinders   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planttype Vaste planten-tuinklaar Groenten
Potmaat Wortelstok  
Plantmaand maart   april   mei  
Kleur Wit  
Aantal per verpakking 2
Latijnse naam Fragaria