Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Witte Kool zaden
-32%

Wittekool Brunswijker

€1,49

Normale prijs: €2,19

Je bespaart 32%

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 330
Latijnse naam Brassica oleracea

Wittekool Brunswijker is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Wittekool Brunswijker kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Wittekool Brunswijker kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Wittekool Brunswijker voor slechts € 1,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een oud en vertrouwd ras (uit 1880) voor zuurkool en vers gebruik. De grote, platronde kolen krijgen een gewicht tot ca. 3 kg en bevatten verschillende mineralen en vitamine B en C. Zaaien onder glas of buiten op perspotten van 5 cm. Uitplanten mei/juni in een goed bewerkte en licht bemeste grond. Jaarlijks op een andere plaats telen. De jonge plantjes beschermen tegen koolvlieg d.m.v. anti-insectengaas.
Toon alle Witte Kool zaden
Specificaties
sku SL0350
Levertijd 1D
Produkt Moestuin zaden
Plantmaand mei   juni  
Planttype Groente
Aantal per verpakking 330
Latijnse naam Brassica oleracea