Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Witte Kool zaden

Spitskool Eersteling

€1,59
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 215
Latijnse naam Brassica oleracea
Geeft kleine, spitse kolen met een gewicht tot ca. 750 gram. Mooie vaste kroppen met een fijne structuur, vol smaak en heerlijk mals. Spitskool zit bovendien vol met mineralen en vitamine B en C. Zaaien onder glas of buiten op perspotten van 5 cm. Uitplanten in april tot juni in een goed bewerkte en licht bemeste grond uitplanten. Tijdig oogsten, voordat de kool barst. Jaarlijks op een andere plaats telen. De jonge plantjes beschermen tegen koolvlieg d.m.v. anti-insectengaas.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Spitskool Eersteling is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Spitskool Eersteling kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Spitskool Eersteling kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Spitskool Eersteling voor slechts € 1,59 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Witte Kool zaden
Specificaties
sku SL0340
Levertijd 1D
Produkt Moestuin   zaden   Zomerbloeiers  
Planttype Groente
Plantmaand onder Glas Februari Maart
Bloeimaand augustus   september   oktober  
Plantmaand maart   april   mei  
Aantal per verpakking 215
Latijnse naam Brassica oleracea