Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Koolzaden

Savooiekool slobberkool Bloemendaalse Gele EKO

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 65
Latijnse naam Brassica oleracea

Savooiekool slobberkool Bloemendaalse Gele EKO is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Savooiekool slobberkool Bloemendaalse Gele EKO kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Savooiekool slobberkool Bloemendaalse Gele EKO kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Savooiekool slobberkool Bloemendaalse Gele EKO voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Biologisch geteelde zaden. Een heerlijk malse gele kool. Vanwege de zeer zachte smaak wordt dit oude ras wel slobberkool  genoemd. Goudgeel van kleur, lichtgekroesd en iets spits van vorm. Een delicatesse, maar kook ze niet (zoals vroeger) al te lang: zonde van de smaak. Zaaien onder glas of in de vollegrond op zaaibed en later uitplanten. Grond vochtig houden. Uitplanten in een goed bewerkte/bemeste grond. Jonge plantjes beschermen tegen koolvlieg d.m.v. anti-insectengaas.
Toon alle Koolzaden
Specificaties
sku SL0304
Levertijd 1D
Bloeimaand augustus   september   oktober  
Produkt Moestuin zaden Biologische-Ecologische bollen   Zomerbloeiers
Plantmaand onder Glas Maart April
Planttype Groente
Plantmaand mei   juni  
Aantal per verpakking 65
Latijnse naam Brassica oleracea