Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Spruitjes zaden

Spruitkool Igor F1 EKO

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 30
Latijnse naam Brassica oleracea

Spruitkool Igor F1 EKO is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Spruitkool Igor F1 EKO kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Spruitkool Igor F1 EKO kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Spruitkool Igor F1 EKO voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Igor F1 is een hybride tuinderssoort van hoge kwaliteit, middellaat en geschikt voor oogst november t/m half januari. Hoge opbrengst van donkergroene, gladde spruitjes, die van onder tot boven in gelijkmatige kwaliteit geoogst kunnen worden. Krachtig groeiende plant met een gezond gewas en zeer goed vorstbestendig. Geschikt voor alle grondsoorten, bij voorkeur niet te zwaar bemest. Te rijke stikstofbemesting geeft losse spruiten. Zaaien onder glas of in de volle grond op zaaibed en later uitplanten. Grond vochtig houden. Jonge plantjes beschermen tegen koolvlieg d.m.v. anti-insectengaas.
Toon alle Spruitjes zaden
Specificaties
sku SL0316
Levertijd 1D
Bloeimaand januari   februari   november   december  
Produkt Moestuin Biologische-Ecologische zaden zaden
Planttype Groente Groentenzaden
Plantmaand onder Glas Maart Mei April
Plantmaand april   mei   juni  
Aantal per verpakking 30
Latijnse naam Brassica oleracea