Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Spinazie zaden

Spinazie Winterreuzen

€3,49 (Incl BTW €0,29)
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 250
Latijnse naam Spinacia oleracea

Spinazie Winterreuzen is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Spinazie Winterreuzen kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Spinazie Winterreuzen kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Spinazie Winterreuzen voor slechts € 3,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een rondzadig ras, dat bij een zaai in late zomer en herfst kan overwinteren. Produceert een gewas met vrij groot, donkergroen blad. Zaaien op regels in de volle grond. Zaai tijdig na elkaar een aantal rijen, zodat u langere tijd kunt oogsten. Vraagt veel stikstof, kali en vocht. Is goed bestand tegen doorschieten. Niet buiten aangegeven zaaiperiode zaaien, anders schiet het gewas door.
Toon alle Spinazie zaden
Specificaties
sku SL3060
Levertijd 1D
Bloeimaand januari   oktober   november   december  
Plantmaand augustus   september   oktober  
Produkt Moestuin zaden
Aantal per verpakking 250
Latijnse naam Spinacia oleracea