Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Sperziebonen zaden

Stamslaboon Kylian - Phaseolus

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 125
Latijnse naam Phaseolus vulgaris
Tuinderskwaliteit. Fijne, vlezige, donkergroene peulen van ca. 13 cm lang. Type fijne Haricot vert". De peulen zitten hoog in het gewas, dus gemakkelijk en schoon plukbaar. Zeer resistent met hoge opbrengst. Voor een vroege oogst onder glas zaaien of alvast in potjes voorzaaien. Bonen houden van warmte en teveel wind en nachtvorst zijn zeer schadelijk. Zaaien of uitplanten ná half mei in de vollegrond. Rijafstand ca. 40 cm met om de 10 cm een boon. Het is een stamboon, dus ondersteuning is niet nodig."
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Stamslaboon Kylian - Phaseolus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Stamslaboon Kylian - Phaseolus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Stamslaboon Kylian - Phaseolus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Stamslaboon Kylian - Phaseolus voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Sperziebonen zaden
Specificaties
sku SL3105
Levertijd 1D
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Planttype Groente
Produkt Moestuin   zaden   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand mei   juni   juli  
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Aantal per verpakking 125
Latijnse naam Phaseolus vulgaris