Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Rucola zaden

Rucola wild, Sylvetta

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 8000
Latijnse naam Diplotaxis Selvatica

Rucola wild, Sylvetta is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Rucola wild, Sylvetta kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Rucola wild, Sylvetta kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Rucola wild, Sylvetta voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Wilde rucola Sylvetta is duidelijk fijner van blad, schiet veel minder snel in bloei en heeft een prettiger pikante notensmaak dan de gewone Rucola of zelfs Pronto. Een uitermate mooi en snelgroeiend ras. Tijdens de wintermaanden in grote pot binnenshuis op te kweken. Zaaien in de volle grond op regels. Kiemt snel. Zaai met tussenpozen van 2 weken om regelmatig vers te kunnen oogsten. Oogstbaar als de blaadjes 10-15 cm lang zijn. Een delicatesse in salades en bijv. in diverse kaasgerechten.
Toon alle Rucola zaden
Specificaties
sku SL0195
Levertijd 1D
Bloeimaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Plantmaand onder Glas Februari Maart April September Oktober November
Produkt Moestuin zaden (Ook)-Voor in huis Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planttype Groente
Plantmaand april   mei   juni   juli   augustus  
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 8000
Latijnse naam Diplotaxis Selvatica