Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Radijs zaden

Ramenas Ronde Zwarte

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 750
Latijnse naam Raphanus Sativus
Een ronde, zwarte rammenas (Rettich) die inwendig wit vruchtvlees heeft en geschikt is voor de late teelt. Een zeer smakelijke groente, die zeer gemakkelijk te telen is en nauw verwant is aan de radijs. De wortels hebben een tamelijk scherpe smaak en kunnen rauw als snack of bijv. als broodbeleg gegeten worden. Bevat veel verschillende mineralen, als calcium, fosfor, kalium en vitamine B en C. Voor winteropslag het loof afdraaien, niet afsnijden. Dun uitzaaien op regels. Bij te dichte stand geen knolvorming. De grond goed loswerken en niet teveel bemesten.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Ramenas Ronde Zwarte is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Ramenas Ronde Zwarte kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Ramenas Ronde Zwarte kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Ramenas Ronde Zwarte voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Radijs zaden
Specificaties
sku SL0445
Levertijd 1D
Produkt Moestuin   zaden  
Aantal per verpakking 750
Latijnse naam Raphanus Sativus