Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Raapstelen

Bladmoes Namenia EKO

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 1250
Latijnse naam Brassica rapa

Bladmoes Namenia EKO is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Bladmoes Namenia EKO kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Bladmoes Namenia EKO kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Bladmoes Namenia EKO voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Bladmoes 'Namenia' EKO. Een vitaminerijke en gezonde voorjaarsbladgroente. Een wat grovere versie van de snijmoes en nauw verwant aan de raapstelen. Dun uitzaaien op regels van maart tot mei in de volle grond. Niet uitdunnen. Oogsten als het gewas 15-20 cm hoog is. Het blad en de bladstelen kunnen in z'n geheel gegeten worden (in salades of gestoofd). Heeft een pikante spinazie smaak. Geschikt voor alle grondsoorten.

Biologisch geteelde zaden * Dit zaad is geteeld, geschoond en verpakt volgens de biologische productie methode, welke is vastgelegd en gecontroleerd door de stichting SKAL  nummer 026035 / NL-BIO-01
Toon alle Raapstelen
Specificaties
sku SL0051
Levertijd 1D
Planttype Groentenzaden
Plantmaand onder Glas Januari Februari November December
Bloeimaand februari   maart   april   mei   juni  
Plantmaand maart   april   mei  
Produkt Moestuin Biologische-Ecologische zaden zaden Voorjaarsbloeiers
Aantal per verpakking 1250
Latijnse naam Brassica rapa