Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Paprika zaden

Peper Habanero

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Capsicum chinense
De favoriete peper voor het Caribische gebied en ca. 15 tot 20x heter dan bijv. een Jalapeno peper. Scherpte 5+ op basis van de schaal van Scoville Heat Units" (1 tot 5). Behoort tot de allerheetste pepers in de wereld, dus voorzichtig in gebruik!! Zaaien onder glas op zaaibed of direct in 10 cm potjes. Na opkomst verspenen en later in koude kas of buiten op een warme beschutte plaats uitplanten."
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Peper Habanero is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Peper Habanero kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Peper Habanero kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Peper Habanero voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Paprika zaden
Specificaties
sku SL0705
Levertijd 1D
Produkt Moestuin   zaden   Zomerbloeiers  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Kleur Oranje   Rood  
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Plantmaand maart   april   mei  
Planttype Groente
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Capsicum chinense