Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Mais zaden

Suikermais Golden Bantam EKO

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 12
Latijnse naam Zea mays
Biologisch geteelde zaden. Bekend oud landras uit 1902. Een heerlijke zoete maïs, die zowel rauw als gekookt gegeten kan worden. Ook geschikt voor de wat koudere weersomstandigheden. Zaaien bij voorkeur ter plaatse op regels. Suikermaïs houdt van hogere temperaturen, dus niet voor midden mei buiten zaaien. De bodemtemperatuur moet ook minimaal 10°C zijn. Maïs is een windbestuiver, dus niet 1 lange regel, maar dan beter 2 kortere regels naast elkaar. Maïs is rijp als de kwast donker wordt en verdroogd.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Suikermais Golden Bantam EKO is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Suikermais Golden Bantam EKO kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Suikermais Golden Bantam EKO kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Suikermais Golden Bantam EKO voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Mais zaden
Specificaties
sku SL0750
Levertijd 1D
Bloeimaand augustus   september  
Produkt Moestuin   Biologische-Ecologische zaden zaden   Zomerbloeiers  
Plantmaand mei   juni  
Plantmaand onder Glas April Mei
Planttype Groentenzaden Groenten
Kleur Geel  
Aantal per verpakking 12
Latijnse naam Zea mays