Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Koolzaden
-34%

Rodekool Langedijker Bewaar 2

€0,99

Normale prijs: €1,49

Je bespaart 34%

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 275
Latijnse naam Brassica oleracea

Rodekool Langedijker Bewaar 2 is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Rodekool Langedijker Bewaar 2 kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Rodekool Langedijker Bewaar 2 kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Rodekool Langedijker Bewaar 2 voor slechts € 0,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Wordt geoogst in de herfst. Vormt mooie donkerrode kolen van ca. 2 tot 3 kg die op een koele plaats, goed bewaarbaar zijn. Naarmate een ras trager groeit, wordt de kool vaster van omvang en beter bewaarbaar. Bevat verschillende mineralen en vitamine B en C. Zaaien onder glas of buiten op perspotten van 5 cm. Planten laten afharden en uitplanten in een goed bewerkte en bemeste grond. Kan echter ook op lichtere gronden worden geteeld.
Toon alle Koolzaden
Specificaties
sku SL0295
Levertijd 1D
Bloeimaand september   oktober   november  
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Plantmaand mei   juni  
Planttype Groente
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers
Kleur Rood  
Aantal per verpakking 275
Latijnse naam Brassica oleracea