Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Boerenkool zaden

Boerenkool Westlandse Herfst (late varieteit)

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 500
Latijnse naam Brassica oleracea
Boerenkool is beduidend minder veeleisend dan bloemkool en groeit op elke grondsoort. Zaaien op plantbed of rechtstreeks in (pers)potjes. Grond vochtig houden. Uitplanten vanaf augustus in een goed bewerkte en bemeste grond. Jonge plantjes beschermen tegen koolgalmug en koolvlieg d.m.v. anti-insektengaas. Bevat veel mineralen en vitamine B en C. Kan lichte vorst nog wel verdragen, maar is niet winterhard.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Boerenkool Westlandse Herfst (late varieteit) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Boerenkool Westlandse Herfst (late varieteit) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Boerenkool Westlandse Herfst (late varieteit) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Boerenkool Westlandse Herfst (late varieteit) voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Boerenkool zaden
Specificaties
sku SL0270
Levertijd 1D
Produkt Moestuin   zaden  
Plantmaand onder Glas Juni Juli
Bloeimaand januari   oktober   november   december  
Plantmaand juni   juli   augustus  
Planttype Groente
Aantal per verpakking 500
Latijnse naam Brassica oleracea