Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Kapucijners zaden

Capucijners Désirée

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 35
Latijnse naam Pisum sativum

Capucijners Désirée is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Capucijners Désirée kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Capucijners Désirée kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Capucijners Désirée voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een halfhoog gewas met lange, mooi violetkleurige peulen. Kunnen zowel jong als rijp worden geoogst. Kan zonder gaas geteeld worden. De middelgrote zaden bezitten een uitstekende kookkwaliteit. Voorzaaien onder glas vanaf half januari voor een vroege oogst. Voorgezaaide planten afharden en eind maart uitplanten. In de volle grond op regels zaaien voor een latere oogst op regels van 40 cm met om de 10 cm een erwt. Teeltwijze is als bij doperwten.
Toon alle Kapucijners zaden
Specificaties
sku SL3245
Levertijd 1D
Plantmaand onder Glas Januari Februari Maart
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planttype Groente
Plantmaand maart   april   mei  
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Aantal per verpakking 35
Latijnse naam Pisum sativum