Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Fruitbomen
-10%

Vijgen boompje (Ficus carica)

Nu met 10% korting

€9,99 €8,99

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Ficus carica
Vijgenbomen (Ficus carica) zijn al eeuwenlang zeer populair  dit prachtige vijgenboompje wordt zelfs genoemd in het Oude- en Nieuwe Testament. Het zijn ook een van de gemakkelijkste fruitbomen om te kweken. Vijgenbomen zijn echte blikvangers in de tuin vanwege hun mooie gelobde bladeren. En vanaf het tweede jaar na aanplant kunt u genieten van heerlijke vruchten. Deze variëteit is een prachtige tuin- of kuipplant en zeker de moeite waard om aan uw tuin collectie toe te voegen.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Vijgen boompje (Ficus carica) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Vijgen boompje (Ficus carica) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Vijgen boompje (Ficus carica) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Vijgen boompje (Ficus carica) voor slechts € 8,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Fruitbomen
Specificaties
sku 900-670026
Levertijd 4D
Bloeimaand mei   juni  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   oktober   november   december  
Produkt Moestuin   Vaste planten   (Ook)-Voor in huis   Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Potmaat P9  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Groenten
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Ficus carica