Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Courgette zaden
-32%

Courgette Soleil F1 (Cucurbita pepo)

Nu met 32% korting

€2,79 €1,89

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Cucurbita pepo
 Courgette Soleil F1 is een cilindrische gladde, goudgele vrucht met crèmewit vruchtvlees. Middelvroeg soort en goed resistent tegen meeldauw. Het is een warmteminnend gewas, dus bij voorkeur onder glas voorzaaien op potjes van ca. 14 cm. Ter plaatse zaaien op zonnige, humusrijke, beschutte plaats en niet eerder dan eind mei! De bloemen zijn in jong stadium eetbaar. Bij voortdurend oogsten blijft de plant langer doordragen. Vormt geen ranken en is dus prima te telen op grote potten. De vruchten jong oogsten!
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Courgette Soleil F1 (Cucurbita pepo) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Courgette Soleil F1 (Cucurbita pepo) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Courgette Soleil F1 (Cucurbita pepo) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Courgette Soleil F1 (Cucurbita pepo) voor slechts € 1,89 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Courgette zaden
Specificaties
sku SL0626
Levertijd 1D
Plantmaand april   mei   juni  
Planttype Groentenzaden
Planthoogte
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Produkt Zomerbloeiers  
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Cucurbita pepo